Întrebări frecvente

De câte ori pot prelungi contractului de împrumut?

Poți prelungi contractul de împrumut ori de câte ori solicitați aceasta.

Cine poate împrumuta?

Orice adult, rezident in R. Moldova, poate aplica pentru un împrumut FORZA Credit.

Cum poți depune o cerere de împrumut?

Cererea de împrumut o poți depune pe site-ul FORZA, în unul din oficiile noastre din Chișinău sau la unul din terminalele de plata RunPay Mini,sau la unul din oficiile Posta Moldovei. Însă cel mai rapid aplica o solicitare prin telefon la numărul 078 18 88 18.

De ce documente am nevoie pentru a obține un împrumut?

Pentru a obține un credit, ai nevoie doar de buletin de identitate valabil.

Cât de repede vei primi banii?

După semnarea contractului primești banii în numerar în decurs de 10 minute la terminalele de plata RunPay Mini, partenerii noștri Poșta Moldovei sau VictoriaBank, iar dacă vii în oficiile noastre FORZA, primești banii imediat la casă fără comision. Dacă preferi să primești banii pe contul tău bancar, transferul poate dura până la câteva ore.

Care este suma și perioada maximă a împrumutului?

Poți împrumuta de la 1000 până la 7000 MDL dacă ești client nou FORZA, iar un client repetat poate beneficia până la 10000 MDL. Poți obține un credit pe o perioadă de până la doisprezece luni. Primul împrumut acordat este absolut gratuit - cât împrumuți, atât întorci.

Dobânda anuală efectivă (DAE)

Costul total al creditului exprimat ca procentaj anual din valoarea totală a creditului. DAE vă ajută să comparaţi diferite oferte DAE constituie: 381.68%

Unde pot semna contractul de împrumut?

Contractul îl poți semna la una din filialele noastre sau a partenerilor nostri - magazinile Darwin sau terminalele de plată RUNPAY MINI. Lista completă o puteți găsi aici.

Unde ridic banii?

Poți ridica banii în numerar în unul din oficiile noastre din Chișinău str. Ismail 58/1 sau bd.Moscovei 1/2 (comision 0%), la oficiile Poșta Moldovei (comision 1,5%) sau la orice filială BC Victoriabank SA (comision 1%) cu reținerea comisioanelor indicate. Banii pot fi transferați pe contul tău bancar sau pe card. La fel, puteți primi banii în Portmoneul RunPay sau să îi ridicați în numerar de la orice terminal RunPay Mini (comision 1%).

Unde pot achita creditul?

Poți achita creditul în oficiile noastre str. Ismail 58/1 și bd. Moscovei 1/2 (fără comisioane) sau la una din filialele BC "Victoriabank" SA, BC "Moldindconbank" SA, BC "Moldova Agroindbank" SA sau BC "Eximbank" SA. La fel, poți achita la orice terminal RunPay , QIWI, PAYNET, BPay din țară sau prin intermediul canalelor de achitare online www.myrunpay.com, www.paynet.md, www.oplata.md, bpay.md.

Poate altă persoană să achite creditul în locul meu?

Orice persoană de încredere poate achita creditul în locul. Pentru aceasta, ea trebuie să cunoască numărul tău de identificare (IDNP) și să dețină buletinul său de identitate personal ce trebuie prezentate la ghișeu.

Este posibilă prelungirea perioadei de creditare, dacă nu reușesc să achit în termenul stabilit?

Da. Poți prelungi durata contractului de împrumut, pentru această este necesar să achiți un comision de 30% din sumă creditului și noi îți amânăm achitarea cu încă 31 de zile. Iar dacă achiți comisionul până la data plății fără a intra în penalități, noi îți oferim o reducere de 5% și vei prelungi creditul cu doar 25%.

Cum pot extinde termenul de achitare a creditului?

Termenul de achitare a creditului poate fi extins fără semnarea unui acord adițional. Este nevoie să achiți comisionul pentru extindere în mărime de 25% sau 30% din suma creditului. Ulterior ne informezi că ai făcut plata, prin telefon la 078 18 88 18.

Nu îți vezi întrebarea aici? Contactează-ne
Primul credit
Credit repetat
LEI
1000 LEI
10000 LEI

Selectează termenul

ECONOM
61 ZILE
ECONOM
6 luni
Comision
LEI
Dobânda
%
Total spre rambursare
LEI
-75% reducere
LEI
 
Exemplu reprezentativ: împrumuți 2000 lei pentru 61 de zile, rata dobânzii este de 15%, va trebui să rambursezi 2600 lei.
Dobânda anuală efectivă (DAE) 382%.
Termenul minim de rambursare este de 61 de zile.
Termenul maxim de rambursare este de 6 luni.

Ai nevoie de ajutor?

Operatorii noștri sunt gata să te ajute. Sună-ne la numărul nostru în cursul orelor de lucru și îți oferim cu drag suport.

078 188818

Luni-Vineri: 08:00 pînă 20:00
Sâmbăta-Duminică: 09:00 pînă 18:00
Forza
Despre noi Contactează-ne 078 188818
  • Рус / Rom
  • Împrumut
    Cum să împrumut? Rambursare FAQ SOLICITĂ ÎMPRUMUT Cabinet Personal